Oleh: cindhelaras | Maret 1, 2012

Nvidia Optimus

Keprungu tabuh rolas…

saka pabrik mbako ing sebrang omahku..

karo semendhe ing dhipan pring apus sing wis reyot

tak sawang obahe bandul jam templek tinggalane simbah..

ngiwo nengen…ngiwo nengen…ngiwo nengen…

kaya obahing ati iki katiyub kahanan ndonya…

……………tak angen2……………….

sisa nyawa iki…ora bedo koyo sisa wektu jam

sing ana ngarepku……kiro2 mung kari seprapat…

ahhhh……. jebul umuk’e manungso sing jare ngaku pinter

sing wis iso nggawe komputer wiwit ” pentium”

nganti ” Core i-5 ” lan nyipto batteray “Nvidia Optimus “…

nyatane tetep ora kwagang nggawe ” Charge ” nyawa…

Hemmm….ora krasa..aku mesem dhewe….

ora krasa…lambeku nyebut ” matur nuwun Gusti….”

ora krasa……aku……….keturon……

********

Bhumi Angling Dharma

Purwaning shasi Ba’dal Maulud 1433H.


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Kategori