Oleh: cindhelaras | Maret 1, 2012

Salah Mongso

Sindung riwut gegayutan ono pucuk kekayon

Sore iki tawang katon peteng nggameng

Mendhung gumayut ing langit….

Sinawang koyo rubuh-rubuho.

Sak pandulu gebyaring kilat nyigar bumi

Glegerrr….swarane nggeterke dhadha

Sore iki Bojonegoroku ngundhuh udan

Udan kang metu sakeng tatanan

Udan salah mongso……

 

………***………

Ginurit ing empering atis 2010.


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Kategori